KÜTAHYA / MERKEZ - Fevzi Çakmak İlkokulu

İdris IŞIKLI - Okul Müdürü

1962 Yılı´nda doğan Okul Müdürü İdris IŞIKLI, İlkokulu Düzağaç İlkokulu´nda okudu. Ortaokulu Kütahya İmam Hatip Ortaokulu´nda bitirdi. Uşak İmam Hatip Lisesi´ni Okul Birincisi olarak bitirmiştir. 1990 Yılı´nda Hacettepe Üniversitesi Kamu Yönetimi Bölümünü bitiren Okul Müdürü 1997 Yılı´nda öğretmneliğe başlamıştır. 2007 Yılından itibaren yöneticilik yapan İdris IŞIKLI bugüne kadar Kızılcaren İlkokulu, Bahçelievler İlkokulu Fatih İlkokulu´nda öğretmen, Fatih İlköğretim  Okulu´nda Müdür Yardımcısı ve Okul Müdürü olarak çalışmıştır. 2014-2023 Yılları arasında Cahit Zarifoğlu İlkokulu´nda Okul Müdürlüğü yapmıştır. Okulunda 8 Yıllık yöneticilik görev süresi dolduğunda Fevzi Çakmak İlkokulu´nda yöneticilğe başlamıştır. Oul Müdürü İdris IŞIKLI 2013-2014 Yılları arasında İl Milli Eğitim Müdürlüğü´nde Şube Müdürü olarak çalışmışıtır. Evli ve 3 çocuk sahibi olan İdris IŞIKLI orta düzeyde Arapça ve İngilizce bilmektedir.