KÜTAHYA / MERKEZ - Fevzi Çakmak İlkokulu

Haz

Okulumuz okul aile birliği tarafından okulumuz yararına  gözleme günü düzenlenmiştir. Emeği geçenlere teşekkür ederiz.

May

19 MAYIS ATATÜRK'Ü ANMA , GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI okulumuzda etkinlikler ile kutlandı

May

Okulumuz öğretmenleri bilgi alışverişinde bulundu

May

Okul aile birliği ve sınıf temsilcileriyle anneler günü etkinliği yapıldı

3.sinif öğrencilerimizin  BİLSEM kurumunu ziyaret etkinliği

May

Dumlupınar Üniversitesi Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Metin DEMİR tarafından 'Günümüzde Eğitimin Geldiği Nokta' konulu söyleşi yapılmıştır.

May

Okulumuz 4 sınıfları ilimiz sosyal bilimler lisesine gezi düzenleyerek gelecekleri ile ilgili seçimleri hakkında bilgi edindiler. Bize gösterdikleri bilgi ve anlayışları dolayısıyla okul yönetimine teşekkür ederiz.

May

Öğretmenlerimizle genel değerlendirme toplantısı yapıldı.

May

1km=1000m lik yolculuğumuzu ilimiz Orgeneral Asım Gündüz İlkokulu’na yaptık. Gittiğimiz okulun 4/D şubesi öğretmen ve öğrencileri bizi karşıladı. Bize gösterdikleri misafirperverliklerinden dolayı Orgeneral Asım Gündüz İlkokulu 4/D şubesi öğretmeni Hayrani KARCI ve öğrencilerine teşekkür ederiz. Biz de onları önümüz hafta içerisinde uygun oldukları bir günde okulumuza davet ettik.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda coşkuyla kutlandı

Nis

Öğrencilerimizle garnizon komutanlığı ziyareti gerçekleştirdik

Nis